Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 6. toukokuuta 2021

DMT:n erottelu ja ekstraktioprosessi

 Moi,

Kerron sinulle mistä saat ja mitä tarvikkeita tarvitset DMT:een valmistukseen ja erottelu prosessin.

Tarvittavat materiaalit:
 

-DMT sisältävä materiaali, itse olen käyttänyt Mimosa Hostilis juuren kaarnaa jota saat tilattuu halpaan hintaan ja tukulla osoitteesta, "mimosahostilis.com.mx" (näköjään pitää lähettää niille sähköpostiin että saat hinnat) Sähköposti taitaa olla "sales@mimosahostilis.com.mx" Englannin kielellä mitää kirjoittaa. Juuren kaarna tulee meksikosta ja sisältää noin 2% alkaloideija verrattuna etelä ameriikan 1%. Suosittelen tilaamaan pulveroitua juurrenkaarnaa vaikka kokonainen on halvempaa, aika työllästä on itse jauhaa se. Minulla on tullut läpi isoja eria ihan hyvin, kerran 3kg, toisen kerran 6kg ja myös yks 18kg erä. Jos onnistut hyvin erottelussa ni saat noin 20g DMT:tä per KG mimosaa.
 

-Lipeää(Rae muodossa oleva viemärin avaaja, löytyy esim robinhoodista tai rautakaupasta) Varmista että ei sisällä metalli palloja ja että on pelkkää lipeää. Joka grammalla mimosaa tarvitset gramman lipeää, ni 1kg mimosa=1kg lipeää
 

-Nafta(Zippo bensiini) Pitää olla pelkkää Naftaa, ni merkit "Newport" ja "Zippo" ovat toimivia, mutta älä osta "Mustang" merkistä, siinä on raskasöljyä seassa. Naftaa tarvitset 200ml per 100g mimosaa, ni 1kg mimosaan tarvitset 2L Naftaa. (Voit käyttää uudestaan Naftat toisiin erotteluihin)
 

-Lasipurkkeija jossa on tiivis kansi, itse käytin 1.5L kokoisia, jokaisee pistin 100g mimosaa ja 100g lipeää per erottelu.
-En ole varma mikä suomeksi on mutta englannin kielellä löydät googlettamalla "turkey baster"
 

-allas, Noin 90L kokoinen musta amme jonka voit ehkä löytää robinhoodista. Pitäis olla neljön muotoinen ni purkit mahtuu sinne parhaiten.
 

-Etikkaa(Jos vahingossa kaadat lipeä sisältävää vettä ni voit neutralisoida sen etikan kanssa.
 

-Kaasu/maali naamari ni et hengittele bensiinin höyryjä.


Prosessi:(Selitän määrät jota tarvitset 1kg mimosa eroteluun)
1. Ota 10kpl lasi purkkeija jotka ovat 1.5L kokoisia ja täytä 1.2L vettä jokaiseen.
2. Punnitse 100g lipeää ja kaada 100g jokaiseen purkkiin.
3. Sekoita niin että lipeä liukenee veteen( vaikka isolla lusikalla, kunhan ei sisällä alumiinia)
4. Lisää 100g pulveroitua Mimosa Hostilis juuren kaarnaa jokaiseen purkkii ja sekoita taas.
5. Lisää jokaiseen purkkiin 200ml Naftaa.
6. Jos on vielä tilaa purkissa ni lisää vettä niin että on melkein kokonaa täynnä, noin 3cm voi olla vaijaa täydestä.
7. Ravista varovaiseti purkkeija noin 10sec/purkki(niin että nafta sekoittuu vesi/lipeä/mimosan sekaan) ja pistä ammeeseen.
8. Täytä amme kuumalla vedellä niin että purkit ovat pinnan alla. (Kuuma nafta pitää enemmän DMT:tä kun kylmä)
9. Noin 2-3 tunnin jälkeen mene taas ravistaa purkkeija ja pistä uudestaa kuumaa vettä altaaseen.
10. Noin 45min-60min jälkeen pitäis olla Nafta kerros pinnassa. Nyt ota turkey baster ja ime ylin kerros päältä pois ja pistä se toiseen tyhjään puhtaaseen purkkiin. Tee sama kaikille purkeille. Lopussa sinulla pitäis olla purkissa noin 1.5-2L Naftaa purkissa. Jos purkin pohjalla on yhtään mustaa/tumman punaista nestettä ni se pitää ottaa pois. Jos on vain pari tippaa ni toimii hyvin kun kaadat toiseen puhtaaseen purkkiin naftat paitsi ihan pohjan missä musta nesti sijaitsee.
11. Sitten kun sinulla on purkki täynä hieman kellertävää naftaa mutta ei mitään epäpuhtauksia purkin pohjalla ni pistä kansi päälle ja
Anonyymi 2018-06-12 (Ti) 14:xx:yy No. 13411
12. Anna purkin olla pakastimessa yli 12 tuntia, kun katot sitten purkkia ni pitäis olla pohjalla sekä reunoissa kiini DMT kiteitä ja naftan ihan kirkasta/läpinäkyvää.
13. Ota toinen purkki esiin ja kaada varovaisesti naftat sinne niin että DMT kiteet jää pakaste purkkiin.
14. Nyt pistä purkin kansi kiinni joka oli pakastimessa ja hitaasti lämmitä se. (Yritetään estää se että kosteutta tarttuu kiteisiin koska tuli just kylmästä pakasesta huoneen lämpöö ni kosteus kondensoi lasin pintaan)

15. Kun purkki on huoneen lämpönen ni avaa se ja pistä kyljelleen haihduttamaan loput naftat jossain missä on hyvä ilmanvaihto (Naftahan on tosi syttyvää ni ole varovainen sen höyryjen kanssa)
16. Kun kiteet ovat kuivija ni lusikan kanssa hankaa ne pois purkin reunoilta ja kaada pois purkista vaikka lautasen päälle viel kuivumaan pariks tunniksi. Hyvä on varmistaa että kaikki nafta on haihtunut pois ennen käyttämistä tai säilytystä.
17. Kaada ne naftat jotka kaadoit pakastin purkista toiseen purkkiin takasin tasaisesti niihin 10kpl purkkii jotka ovat ammeessa ja toista ohjeet 1-16 niin monta kertaa ennenkö ei enää DMT:tä irtoa Mimosa/lipeä/vesi liuoksesta. Yleensä noin 3-5 vetoa pitää tehdä että saa sen 20g DMT:tä per 1kg Mimosaa.

**TÄRKEETÄ: LIPEA ON SYÖVYTTÄVÄÄ, NAFTA ON SYTTYVÄÄ! Ole varovainen.

No tossa on nyt DMT:een valmistus ohjeet suomeksi. Jos on kysyttävää ni kysy ihmeessä ni ei mene materiaalia hukkaa. Suosittelen ensin koittaa 100g testin, eli 1 purkki ja 100g mimosaa+100glipeää+200ml Naftaa. Sitten kun olet varma että osaat hommat ni tee isompia eriä.

Harmaline/Harmine HCL ohjeet ovat sitten ihan toinen juttu jonka voin myös sulle kertoa mutta etköhän ole ihan kädet täynä ton DMT:een kanssa nyt. Opi se ensin ni sitte jos viel haluat MAO estäjän erotella ni voin selittää miten se tehdään ja mitä tarvitset.

Iloa erotteluun! Toivottavasti innostut! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti