Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 18. huhtikuuta 2020

COVID-19 onkin Illuminatin salajuoni?

COVID19 onkin illuminatin salajuoni Katso yksityiskohtia: hengitysshuojaimet, hanskat, rokote, käsidesi (suuremmassa pullossa lukee desinfiointiaine), punaisen ristin symboli... Punainen Risti on terroristiorganisaatio joka salakuljettaa verta ja kudoksia ihmisistä ja istukoiden kantasoluja, rintamaitoa sekä ihmisten elimiä sairaaloiden ja kansainvälisten lääketieteellisten kampanjoiden avulla yhdessä sotateollisuuden kanssa. Sotateollisuus tappaa ihmisiä hyökkäämällä toisiin maihin ja Punainen Risti kerää ruumiit omaa salakuljetustaan varten ja vie veren, ihmiselimet ja kudokset.


Illuminati-korttipelin Karanteeni-kortissa voimme nähdä ruumiit vihreissä ruumispusseissa (kenttäsairaalat) ja lääkkeitä kuten hydroksiklorokiini, joka on lääke jonka he sanovat parantavan koronaviruksen, vaikka oikeasti tilanne on täysin päinvastainen, se aiheuttaa vaikeita komplikaatioita hengityselimiin, aiheuttaa monia sairauksia, kuolemaa lapsilla ja vanhuksilla, sikiövaurioita, abortteja ja silmän verkkokalvon pysyviä vaurioita jotta ihmisiä pakotettaisiin ottamaan älylinssit silmiinsä, jotka voidaan kytkeä ihmisaivoihin, keinoälyyn ja virtuaalitodellisuuteen ja kontrolloida ihmistä silmän iiriksen kautta välitettävillä viesteillä ihmisen ajatuksia ja aivoja reaaliajassa. Se on avaruusolentojen kolonisaatio ja sieppaus, jonka he haluavat tehdä. He haluavat siepata hengityselimemme ja silmämme käyttämällä sairaaloiden hengityskoneita ja tuhota silmien verkkokalvot. He haluavat pakottaa meidät käyttämään älylinssejä ja älysilmälaseja, jotka on kytketty Esineiden Internetiin (IoT) ja tekoälyyn.

irreversible retinal damage for the smart lenses

Kaikki agendat tiivistyvät hengityselimien tuhoamiseen (koska silloin ei voi käydä läpi Kristuksen voitelun alkemiaa) sekä silmän verkkokalvojen tuhoamiseen (koska silloin ei voi vastaanottaa ultraviolettisäteitä ja gammaenergiaa, joka ravitsee meitä ja muuttaa meidät nostamalla meitä ylöspäin henkisesti). He haluavat meidän kytkevän aivomme virtuaalitodellisuuteen silmien verkkokalvon ja iiriksen avulla, kytkeytyvän Älyverkkoon, ja sitä varten heidän on tuhottava silmän verkkokalvo, mikä on se mitä tämä lääke, hydroksiklorokiini, tekee. Se peruuttamattomasti tuhoaa silmien verkkokalvon!

irreversible retinal damage for alien abduction using smart lenses and internet of things in healthcare

Jack E. Steele oli amerikkalainen lääkäri ja eläköitynyt ilmavoimien eversti, joka tunnetaan parhaiten bioniikka-sanan käyttöönotosta.

Tämä lääke on kadonnut Ranskan apteekeista, koska jonkun on jo oltava perillä siitä mikä tämä agenda on, ja se on hyvin saatu katoamaan tämän COVID-19:n ihmelääkkeeksi naamioidun hoidon nimissä. COVID-19 on virus jota ei ole olemassa! COVID-19 on CIA:n sekä kaikkien maailman tiedustelupalvelujen operaatio ympäri maailman. Se on Illuminatin psykologisen sodankäynnin operaatio. Ranskassa tästä käydään kovaa vääntöä ja pian Portugalissa ja muualla maailmassa, koska he tulevat sanomaan että tämä lääke parantaa koronaviruksen mieluummin kuin ihmerokote, jota he eivät vapauta nyt, koska jos he sen tekisivät, saataisiin helposti selville se, että rokote ei ole mikään lääke eikä paranna ketään COVID-19:sta, koska sairastuneiden määrä ei laskisi edes rokotteen avulla. Ihmiset saisivat selville, että rokote on pelkkää kusetusta!


Rokotteella on muut aikomukset: massasterilisaatio, abortit, taudit, kuolema. Nanopartikkelien annosteleminen kehoon, joilla kytkeä keho Älyverkkoon. Sitä varten heidän tulee tuhota ihmisten immuunijärjestelmä (pääosin tuhota veren valkosolut, eli polymorfonukleaariset leukosyytit). Heidän tarvitsee estää DNA:n kehittyminen ja korjaantuminen sellaiseen tilaan, jossa DNA ei osallistu koodaamiseen, ja tähän he tarvitsevat lääkkeitä, rokotteita ja nanopölyä (kemikaalivanat ja Codex Alimentarius, geneettisesti manipuloidut molekyyliruoat eli funktionaaliset elintarvikkeet).

Tämän kaiken kehittäminen on erittäin tärkeää…


Terveysviranomaiset, Infarmed, ASAE, CITEVE, hallitus, valtionpäämies ja kaikki instituutiot, jotka liittyvät teollisuuteen ja terveyteen ja jotka ovat mukana määrittämässä tuotannon ja markkinoinnin sääntöjä kasvosuojaimille, ovat terroristijärjestöjä ja organisoidun rikollisuuden yksiköitä, joiden sallitaan valmistaa, sertifioida ja kaupallistaa hengityssuojaimia ja pakottaa niitä käyttöön suljetuissa julkisissa sisä- ja ulkotiloissa jotta helpommin kontaminoitaisiin ja sairastutettaisiin ihmiset ja pahennettaisiin pandemiaa johtuen siitä, että kasvonsuojaimet eivät suojaa yhtään ketään yhtään miltään. Päinvastoin, ne ovat biologisia massatuhoaseita joilla edistetään virusten ja muun tyyppisten patogeenien leviämistä. He tajuavat mitä nämä rikolliset tekevät meille. He kusettavat ja valehtelevat meille ja hyökkäävät kimppuumme salakavalin tavoin julkisen terveydenhuollon nimissä, ja tekevät kaiken päinvastoin mitä sanovat tekevänsä!

Terveysviranomaiset valehtelevat, valtiot ovat mukana samassa valheessa ja järjestäytyneessä rikollisuudessa, ja yritykset jotka tekevät lääketieteellisiä ja henkilökohtaisia suojaimia tekevät nyt paljon likaista ja rikollista rahaa ihmisten tietämättömyydellä ja rikollisella petokselisuudella. Valtiot ja viranomaiset!

Pääasiallinen materiaali, jota käytetään suojaimien valmistamiseen, on TNT (ei-kudottu) materiaali, joka tunnetaan myös teknisillä nimillä kuitukangas (spunbond) ja polypropyleenikangas (meltblown). Tämä materiaali on valmistettu nanokuiduista ja sitä käytetään lääkkeiden annostelussa kehoon! ( lääkeannostelu ) .

Ne käyttävät meitä koekaniineina telelääketieteellisiin tutkimuksiin Esineiden Internetin kautta jota testataan ympäri maailmaa, sillä ensimmäiset 5G-verkon testit alkoivat jo joulukuussa 2019 Wuhanissa, Kiinassa ( katso täältä ). Se mitä he tekevät on, että he kokeilevat 5G-verkkoa terveydenhuollossa nanopölyn ja kaikkien biokemiallisten kehon prosessien etämonitorointiin! He käyttävät meitä laboratoriorottina nanopartikkeleille (nanopöly, älypöly) jota he levittävät ilmakehään ja maaperään tehdäkseen meistä sairaita ja tappaakseen meidät. Myöhemmin terveysviranomaiset antavat akuutille hengitystieoireyhtymälle (SARS- CoV-2) nimen COVID-19 -pandemia, ja he saapuvat näyttämölle pelastajina ja kaikkien terveysongelmien ratkaisijoina, jotka he itse ovat aiheuttaneet.

Lääkeannostelu

Polypropyleenikangas (nanokuidut) kykenevät myös tuottamaan lääkkeillä annosteltuja kuituja joilla suorittaa kontrolloitu lääkeannostelu. [11] Suuri läpivientiaste (ekstruusio), joka tällä luottimista vapaalla menetelmällä on ja jonka tuotteen pinta-ala on suurempi, tekee polypropyleenikankaasta lupaavan uuden muotoilutekniikan. [12]

TNT (ei-kudottu, polypropyleeni) tai yhteisösuojaimet niinkuin he niitä kutsuvat (neurolingvistista ohjelmointia jolla mentaalisesti ehdollistaa ihmisiä hyväksymään suojaimet osaksi heidän yhteisöään ja heidän päivittäistiä rutiinejaan, velvollisuutena ja sitoumuksena) ovat biologisia massatuhoaseita, joita käytetään edistämään pandemiaa ja virusten leviämistä nanoteknologialla, nanopölyllä, nanopartikkeleilla. Siihen tarvitaan negatiivisesti varautuneita sähköstaattisia materiaaleja vetämään puoleensa ja keskittämään nanopartikkelit henkitorven, suun, nenän, ihon, silmien ja pään ympärille. Tämä tehdään yksilötasolla ja yhteisön tasolla hengityssuojaimilla, joita valmistetaan ja myydään valheellisella kansanterveyden verukkeella, koska nämä maskit tekevät juuri päinvastaista. Ne lisäävät kontaminaatiota ja virusten (nanopartikkelien) leviämistä. Ne ovat hyökkäys kansanterveyttä vastaan, petos ja maailmanlaajuinen skandaali johon liittyy eri ryhmiä, instituutioita, yrityksiä, mediaa ja valtion terveysviranomaisia!

He ovat kaikki yhdessä mukana tässä kusetuksessaja tekevät useita rikoksia maailmanlaajuisesti myymällä lääketieteellisiä ja sairaalatarvikkeita sekä henkilösuojaimia, jotka eivät suojaa ketään yhtään miltään. Päinvastoin, ne tekevät ihmiset helpommin sairaiksi ja lisäävät virusten leviämistä ja pahentavat pandemiaa. Ne tekevät kaiken päinvastoin mitä ne sanovat tekevänsä.


TNT-materiaali (ei-kudottu, polypropyleeni) pahentaa epidemiaa koska se akkumuloi nanopartikkeleita maskiin lähelle hengitysteitä, ihoa ja päätä, mikä vahvistaa 5G:n ja puhelinten sähkömagneettista säteilyä pään ja hengitysteiden lähellä. Maskit toimivat johtimina nanopartikkeleille (COVID-19 -virukselle) ja vahvistimina sähkömagneettiselle säteilylle, jota 5G-verkko, LED-valot ja älypuhelimet käyttävät. Siksi sitä kutsutaan TNT:ksi, se on kirjaimellisesti dynamiittia, se on nanopartikkelipommi joka aiheuttaa elinten vajaatoimintaa pääosin hengitysjärjestelmässä, jossa nanopartikkeleita hengitetään sisään maskeista. Koska nuo maskit eivät filtteröi nanopartikkeleita, ne filtteröivät vain bakteerit ja mikrobit, jotka ovat tarpeellisia terveydellemme! Hengityssuojaimet johtavat nanopartikkeleita ja auttavat kehon viruskontaminaatiota. Kyseessä on nanoteknologia. Ne ovat nanopartikkeleita jotka voivat helposti päästä läpi hengityssuojaimien kuiduista! Itse asiassa maskin kuidut toimivat nanopartikkelien johtimina!
State Terrorism

Maskit pahentavat pandemiaa, koska ne houkuttelevat nanopartikkeleita, hapettavat ilmaa hengitysteiden lähellä ja tukkivat nenän limakalvot, mikä estää limakalvojen kontaktin ilmakehän ilman kanssa joka on tarpeellista nenän myskin mikrobeille ja terveelliselle sytokromeille nenän kalvoilla (katso tämä), ja jotta pidettäisiin kehon pH ja homeostaasi kurissa. Hengitys- ja rauhasjärjestelmät hapettuvat maskien käytön myötä, ja vaarantavat immuunijärjestelmän sekä keskushermoston, sillä ilma, sen lisäksi että se on saturoitunutta (oksidoitunutta) maskien käytön takia, liikkuu kehoon hengitysteiden kautta ja nyt se on vieläkin oksidatiivisempaa ja myrkyllisempää johtuen 5G-säteilyn vaikutuksesta nanopartikkeleihin!

Maskit oksidoivat (saturoivat, hapettavat) ilmaa hengitysteiden, kasvojen, silmien ja pään lähellä, mikä vetää puoleensa 5G-säteilyä (sähköstaattisten kenttien ja oksidatiivisten, elektronegatiivisten hengitysteiden ja pään avulla). Sähkömagneettisen säteilyn alfa- ja betahiukkaset pääsevät helpommin kehoon sisään, mikä aiheuttaa sisäelinten vajaatoimintaa, saturaatiota ja radioaktiivista happea (ionisoitua, sähköistettyä), mikä pahenee vieläkin enemmän sairaalassa kun käytetään hengityskoneita. Se nostaa happitasoa (happimyrkytys) ja hapettaa kehoa lisää, mikä aiheuttaa hengitysteiden ja sydämen lamaantumisen hyperventilaatiolla.

kuolemat aiheutuvat hyperventilaatiosta ja happimyrkytysestä

He tarvitsevat maskeja ja sairaaloiden hengityskoneita saturoimaan ilman (liikaa viritettyä happea) ja lämmittämään (sähköistämään) ilman lähellä hengitysteitä ja silmiä, jotta 5G:n 60 gigahertsin säteily voi hyökätä aiotulla tavalla, kontaminoida ja tehdä kehosta sairaan! Kylmä talvi ja kosteus kasvoilla ei mahdollista tällaista. 5G ja virukset (nanoteknologia) eivät toimi kylmässä tuulessa ja kosteudessa (nenän limakalvot) johtuen siitä, että kylmä ilma ja kosteus hajottavat ja purkavat sähkövarauksia, joita 5G:n säteily ja nanoteknologia käyttävät.

Se mikä meitä suojaa sähkömagneettiselta säteilyltä ja nanopartikkeleilta (COVID-19) ovat bakteerit, sienet, mikrobit ja basillit! Sen takia terveysviranomaiset koittavat myydä maskeja ja lääketieteellistä laitteistoa henkilökohtaiseksi suojaksi bakteereilta ja mikrobeilta suojautumiseksi. Ne sairastuttavat kehot nopeasti, koska keho ilman bakteerikantaa ja ilman mikrobeita vaarantuu, heikkenee, eikä sillä ole suojakerrosta joka suojaisi kehoa hyökkääviltä patogeeneilta kuten nanopartikkelit ja radioaktiiviset alfa- ja beta-hiukkaset! Bakteerit, sienet ja mikrobit joita meillä on luonnostaan kehoissamme ja joita on luonnostaan ilmassa ovat liittolaisiamme ja nämä mikro-organismit suojelevat meitä COVID-19:lta ja miltä tahansa muulta taudinaiheuttajalta!
Näiden faktojen ja tieteellisen näytön valossa jotka tässä esitän voit hyvin ymmärtää, että minkä tahansa tyyppinen suojanaamio tai muu henkilökohtainen suojain, jolla on bakteriostaattinen kerros, bakteeri- ja mikrobisuodattimet, parantaa tautien ja virusten etenemistä ja keskittymistä ja pahentaa pandemiaa johtuen bakteerien ja mikrobien keskittymisestä maskeihin yhdessä nanopartikkeleiden (nanopöly) kanssa. 5G-säteily ionisoi näitä ja ne muuttuvat patogeeneiksi, jotka välittävät viruksia, tauteja ja epidemioita!

Bakteerien tunkeutuminen ja suodattuminen pahentaa virusten ja tautien leviämistä! Kasvinsuojaimet ovat biologisia aseita! Itse asiassa kaiken tyyppiset sairaalan laitteistot ovat avaruusolentojen biologisia aseita! Jos lääketeollisuus oikeasti olisi parantamassa ketään, ei olisi mitään teollisuudenalaa koska ei olisi tauteja, kaikki olisivat terveitä! Lääketeollisuus on sairauden ja kuoleman teollisuudenala, ei terveyden! He hyötyvät sairauksien edistämisestä, jotka he ovat itse saaneet aikaan, sillä terveydessä ei ole rahaa tienattavana!


Maskien suodattavat vaikutukset altistavat kehon sairauksille (suodattavat immuunijärjestelmän mikro-organismit nenän ja suun limakalvoilta) ja keskittävät ja sallivat nanopartikkelien (virukset) ja patogeenien päästä läpi ja tunkeutua kehoon! Maskit eivät rajaa SARS-CoV-2:n liikkeitä, päinvastoin. Maskit lisäävät ja parantavat virusten ja epidemioiden leviämistä! Infarmed, DGS ja media ovat mukana järjestäytyneessä rikollisuudessa!

Hengitysvaikeudet aiheutuvat sähkömagneettisista aseista, joita he käyttävät julkisesti, LED-valoista (katso tämä) jotka ovat lasereita ja ydin- sekä sähkömagneettisista aseista (katso tämä), joita on julkisissa ja suljetuissa tiloissa kuten sairaalat, joissa on langattomia laitteita jotka emittoivat sähkömagneettista säteilyä joka polttaa ja hapettaa ilman. Tämä aiheuttaa hengitysvaikeuksia, minkä takia ihmisiä kuolee sairaaloissa elinten vajaatoimintaan. Kännykät, Älyverkko ja tekoäly toimivat AINOASTAAN SILLOIN jos ihmiset ovat toisistaan tietyllä etäisyydellä, koska 60 gigahertsin 5G-sähkömagneettinen säteily toimii vain lyhyillä etäisyyksillä ja kun vastaanottimet ja vahvistimet ovat lähellä ihmisiä (kännykät). He tarvitsevat aina jonkin laitteen ihmisen vierelle (kännykkä) mutta ihmiset eivät voi mennä liian lähelle toisiaan, muutoin se ei toimi, koska heidän kehonsa ovat liian lähekkäin ja estävät säteilyn diamagneettisilla kentillä!

He asentavat älyteknologiaa ja 5G-laitteistoa kouluihin, julkisiin tiloihin, kaikkialle. He haluavat kytkeä kaiken 5G-verkkoon ja Älyverkkoon toukokuuhun mennessä aiheuttaakseen hässäkkää ja oikeuttaakseen sairaalahoidot ja pakkorokotteet, jotka ovat täynnä nanoteknologiaa ja jotka ovat bioaseita (katso tämä) mikä on näiden petojen lopullinen tavoite!

Kasvonaamiot saturoivat happea, oksidoivat ilmaa lähellä hengitysteitä, akkumuloivat nanopartikkeleja suojaimiin ja luovat sähköstaattisia kenttiä pään alueelle niin, että ne toimivat johtimina ja vahvistimina 5G-sähkömagneettiselle säteilylle ja Älyverkolle, jota käytetään tekoälyn ja sähkömagneettisten aseiden avulla. Mentaalista kontrollia ja psykotroniikkaa käytetään tekemään ihmisistä sairaita ja kontrolloimaan heitä mentaalisesti! Hengityssuojaimet ovat kohteita, jotka identifioidaan ja joita vastaan hyökätään ohjatuilla energia-aseilla.

TNT (ei-kudottu, polypropyleeni) on biologinen massatuhoase! TNT:ä käytetään biologisena aseena valmistetuissa hengityssuojaimissa, joilla pahennetaan COVID-19 -pandemiaa, koska TNT on tehty erittäin radioaktiivisesta muovimateriaalista (polypropyleeni). Se on muovia ja muovikuitua, joka pahentaa kontaminaatiota ja edistää COVID-19 -viruksen (nanoteknologiaa) leviämistä. Se tekee kehosta sairaan, koska TNT-materiaali on todellinen pommi, sen takia sen nimi on TNT. Se estää lämmönsiirron, räjähtää hapesta, elektronien eksitaatiosta päässä lähellä hengitysteitä, silmiä ja aivoja ja se toimii myös psykotronisena mielenhallinnan aseena, koska se saa aikaan sähköstaattisia kenttiä lähelle päätä, mikä mahdollistaa sähkömagneettisen säteilyn päästä pään sisään ja kontrolloida synapseja ja ajatuksia. Se absorboi nanopartikkeleita ja keskittää nanopartikkeleita (virus) maskiin lähelle ihmisten suuta, nenää ja päätä! Se on biologinen ase!

Maskeissa käytetyllä TNT-materiaalilla on seuraavia ominaisuuksia:
Tulipalon hillitsijä: Se on erittäin toksista materiaalia, joka aiheuttaa syöpäsairauksia, sikiön epämuodostumia raskailla naisilla, hedelmättömyyttä eikä se estä nanopartikkeleita, ei tuhoa virusta, pitää viruksen (nanopartikkelit) maskissa lähellä ihoa ja hengitysteitä ja silmiä, ja jonka radioaktiivisuus auttaa niiden läpäisyä ihosta ja kontaminoi kehon;

Lämpöeristävä: eristää ja estää lämmönsiirron, mikä ruokkii virusta staattisella sähköllä ja lämmöllä ja saturoi happea;
Akustinen eristys: toimii pietsosähköisenä materiaalina ja suodattimena 5G:lle (akustinen ohutkalvoresonaattori ja pinta-akustinen aalto 5G:lle). Se on akustinen eristin, joka erottaa kehon luonnon resonansseista ja eristää & erottaa kehon eri taajuudet & harmoniat, vahvistaa & keskittää 5G-säteilyn päämme ja silmiemme ja hengitysteidemme viereen, koska se toimii kuin ohutkalvoresonaattori ja pinta-akustinen aaltosuodatin (SAW) jota on käytetty telekommunikaatiossa 2G:stä asti, ja sitä käytetään 5G:ssä suodattimena (erottelemaan, estämään) eri harmoniset luonnon ja kehojemme taajuudet ja virittämään kehomme yksittäiselle 5G:n taajuudelle, jolla ehkäistään 5G-säteilyn interferenssiä. Se neutralisoituu eri luonnon ja kehojemme resonansseista. Akustinen eristin toimii akustisena suodattimena jolla eristetään taajuudet ja viritetään keho ainoastaan 5G:n taajuudelle.

Bakteerisuoja ja sterilisaatio: se on sterilisoivaa materiaalia, joka estää kehoa hengittämästä bakteereita, joita esiintyy luonnostaan hengitysilmassamme, joita me tarvitsemme ja jotka ovat olennaisia terveydellemme. Ne muuttuvat maskeissa patogeenisiksi, koska ne keskittyvät maskiin ja hapettuvat (sähkönegatiivisuus, radioaktiivisuus) yhdessä hengitysteiden lähellä 5G:n, LED-valojen ja minkä tahansa radioaktiivisuuden lähteen vaikutuksesta joka muuttaa näiden hyödyllisten mikro-organismien sähkövarausta tekemällä niistä patogeenisia tai tappamalla ne (sterilisaatio), mikä vaikuttaa immuunijärjestelmään ja näin mahdollistaa virusten siirtymisen kehoon ja kehon kontaminaation julkisissa tiloissa ja sisätiloissa, joissa ilma ei liiku vapaasti!
Kaikki nämä TNT-materiaalin (ei-kudottu, polypropyleeni) ominaisuudet tekevät nanoteknologiasta (nanopöly, älyhiukkaset joita kemikaalivanoissa levitetään) ja sähkömagneettisesta ja radioaktiivisesta säteilystä, joka on peräisin 5G:stä, älypuhelimista ja LED-valoista, hengityssuojaimiin keskittyneitä. Ne jäävät pyörimään hengitysteiden ja silmien lähelle sterilisoiden, tappaen ja muuttaen hyödyllisten mikro-organismien kuten bakteerien, mikrobien ja basillien varausta (jotka suojelevat meitä kehoon tunkeutujilta) ja hapettavat ilmaa pään lähellä, mikä lisää psykotronisten sähkömagneettisten aseiden tehoa (mielenhallinta joka vaatii staattisen ja negatiivisen kentän pään lähelle toimiakseen) ja pahentaa COVID-19 -viruksen (nanoteknologiaa) tai minkä tahansa muun patogeenin toimintaa, joka aiheuttaa sairauksia jos se hapetetaan, keskitetään, viritetään tai ionisoidaan, koska mikä tahansa mikro-organismi joka liikkuu vapaasti ei hapetu tai esty!

Yritykset, jotka tuottavat maskeja, joiden ulkopuoli on polyesteria ja sisäpuoli puuvillaa, petkuttavat meitä koska se ei suojaa ketään. Polyesteri ulkopuolella vetää puoleensa radioaktiivisia nanopartikkeleita (polyesteri on erittäin elektronegatiivinen materiaali, joka vetää puoleensa nanopartikkeleita, alfa- ja beta-hiukkasia, sähkömagneettista ja radioaktiivista säteilyä) ja tullessaan kontaktiin puuvillan kanssa nämä partikkelit helposti pääsevät limakalvoille nenän, suun ja ihon kautta, koska puuvilla on neutraalia eikä se hylji nanopartikkeleita. Se päästää ne kehoon hengitysteitä pitkin, suun ja ihon kautta, koska polyesteri toimii elektronegatiivisena magneettina, joka vetää puoleensa nanopartikkeleita lähelle hengitysteitä ja ihoa. Polyesteri vetää puoleensa ja konsentroi nanopartikkeleita, jotka pääsevät helposti neutraalin puuvillan läpi ja oksidoivat ilmaa, jota me hengitämme. Me hengitämme sisään nanopartikkelien oksidoimaa ilmaa, ja uloshengittäessämme ne eivät pääse pois, koska polyesteri on ulkopuolella. He tietävät mitä he tekevät, ja se mitä he tekevät ei ole meidän parhaaksemme! He haluavat estää alkemian, transfiguraation, Kristuksen öljyn, henkisen valaistumisen!


The coronavirus does not exist! Symptoms is the oil of Christ to purify bodies and deaths are being caused in hospitals and homes by health authorities and the media with psychological warfare, diagnoses and treatments to kill mainly the elderly who are the roots and memories from the past that they want to erase to alienate and enslave the new generations with the mark of the beast that is the internet of things in healthcare and virtual reality!

Portugal is the World Portal for the Fifth Empire, the Empire of the Holy Spirit that is a fusion of the elements and an alchemical process within us that is happening right now all over the world through cosmic dust and cold wind (cosmic plasma ) that must enter the lungs to activate the oil of Christ and not be blocked with medical masks, so that the alchemy and transfiguration (Vimana, MerKaBa) of the 2nd coming of Christ takes place within us!

The main objective of the antichrist (Agenda 2030 and New World Order) is to prevent the activation of the oil of Christ, which is a nuclear fusion between the forces of the Spirit and the forces of matter that needs the fermentation of sugars!

Geoengineering and Codex Alimentarius are being used to prevent the oil of Christ within us from lubricating and distributing energy throughout the body, illuminating it! And for that we need the Sun, which is the source of energy necessary for the alchemy of bodies by the fusion of the elements, which is what allows us to achieve interior illumination!

Hengitystiet eivät voi estää ilmaa, mikä on se mitä muovit, ei-kudotut ja polyesterit tekevät. Me emme voi pitää muoveja ja synteettisiä ja nanoteknologisia kuituja lähellä ihoa, suuta ja nenää! Jos he kieltäisivät muovin nyt, tekisivätkö he muoveja jotka naamalla me voisimme kulkea? Siinä ei ole mitään järkeä, se on absurdia, se on hyökkäys julkista terveydenhuoltoa vastaan. Polyesteri valmistetaan muovikuiduista. Ne ovat elektronegatiivisia polymeerejä jotka vetävät puoleensa sähkövarauksia, nanopartikkeleita (COVID-19) ja absorboivat valoa (sähkö). Ne eivät heijasta valoa, eli ne luovat sähköstaattisia kenttiä, konsentroivat sähkömagneettisia kenttiä materiaaliin, staattista sähköä, likaista sähköä, joka on he mitä ne tarvitsevat monitoroidakseen, kontrolloidakseen ja hyökätäkseen kehojamme vastaan etäältä 5G:n ja Älyverkon avulla Esineiden Internetin kautta terveydenhuollossa.


Terrorismia ja järjestäytynyttä rikollisuutta!

Viitteet:

Medical masks are weapons of contagion and mass contamination!

COVID-19: Hospital ventilators and Oxygen is to colonize and kill people because Oxygen (Oxis = acid + genes = producer) is an acid, and the original human being (Atman) did not breathe acids before human genetic manipulation (hueman, color man, the fall into the electromagnetic spectrum). Oxygen is an alien element, it is the Eighth passenger with atomic number 8

COVID-19: The medical and pharmaceutical industry wants to use ventilators to kill elderly people, pregnant women and children with pneumonia to justify hiring millions of euros worth of new medical equipment, building new hospitals and enacting mandatory vaccination for diseases and deaths that they themselves cause with fans and bacteriophages (nanotechnological viruses)

Coronavirus is a bacteriophage that is easily destroyed with high concentrations of sugar, with sugary or salty hot drinks, with white vinegar or with distilled drinks! Disinfectant gel, ethyl alcohol and medical masks enhance the proliferation and contamination of the virus!

The real objective of the state of emergency, medical masks and gloves, mandatory quarantine, tests and diagnoses, treatments and compulsive vaccination, is to prevent alchemy and the transfiguration of humans to the state of Blue Diamond through the enormous amount of invisible ultraviolet black light, that the Earth and all nature, animals and humans, are generating from the inside out and receiving from the outside in, purifying, protecting and elevating everything and everyone spiritually! That's why they want to separate us from each other and animals!

Masks intended for use within the scope of COVID-19 Technical Specifications

EPI Technical Sheets for Health / Medical

Decree-Law no. 14-E2020

Portugalin presidentin julistama COVID-19 -hätätila on täysin laiton, se on Portugalin valtionpäämiesten tekemä rikos ja se on perustuslakia vastaan koska meillä ei ole vastassamme julkista hätätilaa. Ihmisiä on kuollut enemmän flunssaan ja muihin tauteihin kuin COVID-19:n. Kuolleisuusluvut liittyen ovat valheellisia koska mikä tahansa kuolema, joka pakolla ja vääryydellä liitetään COVID-19:n, liittyy virukseen joka ei ole olemassa! Se on puolustus- ja terveyssektorin rahoituksellista spekulointia (armeijan, lääketeollisuuden ja terveysalan teollinen kompleksi) jolla tuodaan meille Uusi Maailnanjärjestys.




Numerot ovat vääriä, se on kaikki valetta, ne ovat keksittyjä lukuja, väärennettyjä kuolintodistuksia, joita pakolla kytketään jotenkin COVID-19:n. Monet ruumisarkuista ovat tyhjiä, niissä ei ole ruumiita, eikä ole mahdollista selvittää onko niissä ruumiita, se on kaikki median teatteria. Kaikki testit ja diagnoosit ovat vääriä, joilla pumpataan ylöspäin tautitilastoja. Kyseessä on suuri psykologinen sodankäyntikampanja, jolla oikeutetaan hätätila, joka vaatii julkisen älämölön koska muutoin ei olisi kansallista hätätilaa. Meillä on vastassamme maailmanlaajuinen rahoitusspekulaatio jolla tehdään tietyt ryhmät rikkaiksi, korporaatiot ja perheet jotka kytkeytyvät terveydenhuolto-, lääke- ja sotilasteollisuuteen!



Armeija, lääke- ja terveysala ovat korppikotkia, jotka käyttävät tätä pandemiaa hyväkseen rikastuttamaan itseään ja muuttumaan miljonääreiksi myymällä hoitotarvikkeita, henkilökohtaisia suojaimia, kasvomaskeja, hengityskoneita, desinfiointiaineita, lääkkeitä, rokotteita, diagnostisia testejä ja laitteistoa, rakentavat sairaaloita, palkkaavat työntekijöitä pitääkseen yhteiskunnan vangittuna ja kontrolloituna eräässä maailman suurimmista kusetuksista, jonka voit nähdä täällä & täällä.

Me emme ole sodassa! Tämä ei ole sotaa armeijoiden välillä, kansakuntien välillä, sotilasvoimien välillä. ei ole sotaa ollenkaan ja ainoa syy miksi presidentti, hallitus, terveysviranomaiset ja media systemaattisesti niin sanovat on, että on sota jolla oikeutetaan hätätilan jatkaminen pidemmäksi aikaa kuin 15 päivää. He ottavat käyttöön 5. kohdan Artikla 19:a (Kansalaisoikeuksien peruuttaminen) Portugalin tasavallan perustuslaista.

Ainoa sota, jota käydään maailmassa, on infosotaa. Se on tietämättömyyttä ja orjuutta eliiteille ja kulteille jotka pyörittävät tuolla juttuaan, jotka eivät halua olettaa, että heidät on jo voitettu, tai vapauttaa ihmiskuntaa. Jos me olemme sodassa vapaamuurareita, eksyttäjiä, huiputtajia, manipulaattoreita ja terveysviranomaisten murhaajia, lääketeollisuutta ja valtion pyöveleitä vastaan, jotka haluavat lääkitä ja rokottaa meidät pakolla, haluavat hallita kehojamme ja elämäämme, haluavat omistaa kehomme ja lastemme kehot samalla tavalla kuin he jo tekevät sairaaloissa käyttäen tekosyynä pandemiaa, jolla erotetaan vastasyntyneet lapset vanhemmistaan niin että terveysviranomaiset voivat käyttää lasta hyväkseen, ottaa siltä verta, jonka he sanovat menevänsä analyysejä ja testejä varten, vaikka todellisuudessa kantatesti, rokotteet ja veren vuodattaminen on ensimmäinen saatanallinen verirituaali ja sopimus, jonka terveysviranomaiset tekevät lapsille sinetöidäkseen lapsen veren tähän maailmaan. Se on saatanallisen värähtelyn käyttöönotto vauvan kehoon niin, että lapsesta tulee alistunut viranomaisille ilman kyseenalaistusta, ja että tämä puolustaa heitä koska ensimmäinen kosketus, jonka vauva saa tässä maailmassa, oli terveysviranomaiselta eikä äidiltä tai isältä.

Syntyessään vauvoja koskettelevat terveysviranomaiset, samat terveysviranomaiset jotka nyt saavat aplodeja niiltä aikuisilta, joita nämä ovat kosketelleet aiemmin! Suurin osa ihmisistä, mikäli isä tai äiti ei heitä halannut tai pidellyt syntyessään, jäivät vaille isän tai äidin värähtelyä. Ensimmäinen kosketus tuli tuntemattomalta. Syntyessään vauvoja koskettelevat lääkärit sairaaloissa, jotka eristävät heidät syntyessään vanhemmistaan viruksen nimissä, joka ei edes ole olemassa. Vaikka virus olisikin olemassa, se leviäisi vain äidistä lapseen. Täten tällainen vastasyntyneiden erottaminen vanhemmistaan, tuo aikomus on saatanallinen verisopimus, ja vauvoille ja äideille pakolla annetaan lääkkeitä ja rokotteita.

Tämä on ainoa sota joka on olemassa koko maailmassa huolimatta siitä mikä maa on kyseessä. Se on sota elämää vastaan, vapautta vastaan, henkilökohtaista tilivelvollisuutta vastaan, kehojamme vastaan, lapsiamme vastaan, perheitämme vastaan, vapaa tahtoa vastaan. Ja nämä terveysviranomaisten, valtioiden, yliopistojen, laboratorioiden ja terveysalan yritysten paskiaiset tulee paljastaa kaikille kansalaisille, tuomita, vainota, identfioida ja niitä vastaan tulee taistella kaikilla rintamilla ja kaikin tavoin kunnes ne on kokonaan pyyhitty pois maan päältä. Koska ainoat virukset, jotka ovat olemassa ja jotka maailmassa mitään infektoivat, ovat parasiitteja tässä sairaassa maailmassa. Terveys ei tuota niille mitään rahaa, ainoastaan sairaanhoito tuottaa!

Miten joku täysissä ruumiin- ja sielunvoimissaan kykenee taistelemaan terveysalan järjestelmää ja lääketeollisuutta vastaan jos terveys on liiketoimintaa joka on olemassa ainoastaan jos on olemassa potilaita? Jos on olemassa terveydenhoitojärjestelmiä, se on olemassa siksi koska ei ole olemassa terveyttä! He tekevät kaikkensa kääntääkseen kaiken päälaelleen, koska se on kusetusta, he ovat saatanallisia! Sama pätee tuomioistuimiin, jotka ovat vain rahan edestä huoraavia ja jotka ovat olemassa siksi että on epäoikeudenmukaisuutta ja rikoksia! Kaikki on planeetan laajuista kusetusta ja tämä kusetus tulee pysäyttää paljastamalla totuus siitä keitä he ovat: valehtelijoita ja rikollisia!

Valtion julkistus hätätilasta tai piiritystilasta ei missään tapauksessa saa vaikuttaa oikeuteen elää, henkilökohtaiseen tilivelvollisuuteen, henkilökohtaiseen identiteettiin, yhteiskunnalliseen kapasiteettiin tai kansalaisuuteen, rikoslain ei-retroaktiiviseen soveltamiseen, oikeuteen puolustaa omia oikeuksiaan sekä omantunnon ja uskonnonvapauteen. - kohta 6 Artiklasta 19 (Oikeuksien harjoittamisen lakkauttaminen) Portugalin perustuslaista











Lähteet:

The True History of Vaccination Fraud! Vaccination is one of the biggest frauds in the entire history of Medicine and its defenders must be held criminally responsible because they are agreeing with an attack on public health committed by health authorities who are criminals and terrorists who deny Scientific Facts and Evidence!

Chemtrails, Vaccines and the Nasal Cytochrome System!

Vaccines are not tested before being introduced into national vaccination programs! The health authorities are killing and making children sick with DTPa vaccination (diphtheria, tetanus and whooping cough) and using all the people who are vaccinated as guinea pigs!

Lähteet:

The true history and objectives of the coronavirus and the 5G wireless network!


Portugalinkielinen alkuperäisteksti: odiariodeumet.wordpress.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti